erasmus mcBinnen de opleiding Geneeskunde van het Erasmus MC gebruiken we sinds een paar jaar Xerte Online Toolkits voor de ontwikkeling van e-learningmodules, die onze studenten in staat stellen om zelfstandig leerstof door te werken. 12Change is hierbij een betrouwbare partner gebleken, waarmee het prettig samenwerken is. Ze beheren voor ons de installatie, zodat we altijd de laatste versie kunnen gebruiken. Daarnaast profiteren we van hun vooraanstaande rol in de Nederlandse Xerte community, onder andere doordat ze handleidingen beschikbaar stellen en maandelijks Xerte Talks organiseren.

Mathijs Doets, Adviseur ICT&Onderwijs, Afdeling Onderwijs, Onderwijsbeleid en -advies

 

 

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?