spo

De Stichting Routeplanner Passend Onderwijs biedt een programma aan scholen dat helemaal gebaseerd is op de laatste ontwikkelingen binnen Passend Onderwijs en Educatief Partnerschap in het onderwijs. Het biedt leerkrachten, ouders, interne begeleiders, management en andere betrokkenen handvatten om leerlingen met bijzondere eigenschappen onderwijs op maat te bieden.

Met name de communicatie en samenwerking tussen ouders en schoolorganisatie nemen een belangrijke plaats in binnen deze aanpak. Niet ieder voor zich...maar samen, dat is de insteek van de Routeplanner. Dit online programma geeft handen en voeten aan samenwerking met ouders.

Zowel PedIT als Xerte worden door SPO gebruikt.

 

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?