GWL

Het doel van de Global Women Leadership Foundation is een bijdrage leveren aan Nieuw Leiderschap en het aandeel Vrouwlijk Leiderschap daarin wereldwijd te vergroten. Zij gebruiken daar verschillende tools voor. Onder andere een community met vrouwelijke leiders uit de hele wereld. Daarnaast een Global Women Leadership Academy waarin blended programma's en trainingen worden verzorgd.

Klik hier voor een video over dit project.

 

 

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?