APM

De APM Bigband uit Rosmalen gebruikt hun website niet alleen als 'uithangbord' maar achter de login kunnen zowel de leden als het bestuur alle informatie vinden die ze nodig hebben. Zo is het een responsive interactieve website geworden die men nog op allerlei manieren verder kan uitbreiden. Het mooie is dat men zelf de website kan onderhouden.

"We mogen ons als vereniging, (de APM bigband uit Rosmalen), gelukkig prijzen met iemand die we in ons midden hebben welke tevens de grote initiator is van 12Change. We waren op zoek naar een bedrijf welke voor ons een leuke toegankelijke website kon opbouwen, en meteen wierp Inge Donkervoort zich op om dit op te gaan pakken. Het resultaat: Een prima website, met als doel een flitsende presentatie van een amateurgezelschap met een beslist erg professioneel resultaat wat als zodanig ook zeker wordt beoordeeld door de internetbezoekers! De aanpak tijdens de voorbereiding was erg pragmatisch en altijd gericht op het beste eindproduct ,"doorpakken" lijkt 12Change op het lijf geschreven te zijn daarbij altijd denkend in oplossingen. Dit is dan ook voor de volle 100% gelukt: Hulde aan 12Change!

Met vriendelijke en vooral ook muzikale groet,
Carli Bongers (voorzitter APM bigband)."

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?