AnikaMet Anika kunt u voor uzelf of kunnen medewerkers in teamverband, via App Anika, Bel Anika of Web Anika uw uren, kilometers en kosten eenvoudig registreren. Op ieder gewenst moment kunt u met één druk op de knop uw overzichten opstellen. U kunt deze opslaan of printen voor uw eigen administratie of om mee te sturen met de factuur naar uw klanten. U kunt deze opslaan of printen voor uw eigen administratie of om mee te sturen met de factuur naar uw klanten. 12Change heeft voor Anika de website en het registratie programma ontwikkeld. Bekijk hier onder de video 'Anika in vogelvlucht' om een indruk te krijgen hoe het programma werkt.

Tom Reijnders, TOR Informatica

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?