Want to Change? We do!

Veranderen en zo ontwikkelen, daar werken we graag aan mee bij 12Change! Iedere organisatie is anders, ieder mens is anders, iedere situatie en iedere tijd vraagt om iets anders.

12Change zet zich niet alleen commercieel in als bedrijf, maar doet ook veel vrijwillig voor diverse organisaties. Hierdoor kunnen zij die het nodig hebben, zich nog beter ontwikkelen en 12Change ontwikkelt zichzelf op haar beurt weer door deze unieke ervaringen.

Veranderen, jezelf en anderen ontwikkelen doe je niet alleen.

Helpt u mee?!

Onze online leer- en samenwerkomgevingen dragen bij aan en ondersteunen constante veranderingen, door werkelijk voor iedereen toegankelijk te zijn in ieder opzicht!

12Change als bedrijf vindt persoonlijk contact hierin erg belangrijk. 12Change denkt met iedereen mee om te veranderen en te ontwikkelen zolang het nodig is. We kijken graag mee naar, wat past bij de organisatie, de mensen, de situatie en de tijd.


Binnenkort meer ....

 

 

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?