PedIT is een omgeving die uitermate geschikt is om met een groep samen in te leren-, werken- en communiceren. Bijzonder is dat het design van PedIT eenvoudig is aan te passen en in te richten naar uw wensen, dit maakt PedIT geschikt voor iedereen.

Zo kunt u niet alleen de look en feel aanpassen, maar ook de gehele structuur van PedIT is aan te passen! Een andere unieke eigenschap van PedIT is dat er ook is in te stellen wie welke bevoegdheden heeft in het programma en wie wat wel of niet kan zien. Dit maakt dat u met dit programma niet alleen iets simpelweg kunt “maken” of “delen” maar u dit ook administreren! En u kunt zelfs zien wie, wat hoe vaak doet in de omgeving. PedIT kan dus door zijn flexibiliteit en eenvoud echt door iedereen gebruikt worden!

Uitgelicht: De microles

Door uw gebruikers korte berichten te sturen, bijvoorbeeld naar hun telefoon, blijven de gebruikers beter gefocust, voelen zich meer betrokken en onthouden informatie die gegeven is beter. Er zijn nog veel meer mogelijkheden en voordelen. Lees bij onze blog dit artikel De microles voor wetenschappelijke onderbouwing en een case waarin de microles grote voordelen heeft opgeleverd.

Specificaties:

  • PedIT is een hosted omgeving
  • Is een social learning & collaboration omgeving
  • PedIT staat voor: Pedagogische IT
  • Individueel leren en samenwerkend leren gaat vloeiend samen
  • Is door u zelf in te richten, of door ons
  • Geen volledige omgeving maar 1 groep of afdeling
  • Voor meer functionaliteiten, open de pdf
    pdf icon


Voorbeelden

Enkele voorbeelden van wat er met PedIT kan ziet u hier in de video.

PedIT in vogelvlucht op het Vimeokanaal van 12Change.

 

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?