PedIT vindt zijn oorsprong in het onderwijs en is gemaakt door pedagogen. Het bijzondere aan PedIT is dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn en het programma toch eenvoudig blijft in gebruik. Uniek is ook dat de grafische vormgeving kan worden aangepast. Hierdoor kunt u zelf bepalen wie, wat, waar, wel of niet ziet.

PedIT is er niet alleen voor het gemak van de docent of voor het plezier van de leerling, maar juist voor beide partijen! PedIT is er voor leerlingen van alle leeftijden. Nog een verschil ten opzichte van andere leeromgevingen is dat PedIt het individuele leren vloeiend combineert met het samenwerkend leren. PedIT is er dus echt voor iedereen!

Specificaties

PedIT is een flexibele omgeving die het onderwijs en het leren op verschillende manieren ondersteunt. Alle didactische online werkvormen zijn mogelijk. Het 'Flipped classroom' model en integraal onderwijs zijn uitermate geschikt. Omdat PedIT vanuit een sociaal constructivistische visie is ontstaan drukt dit een duidelijke stempel op de leeromgeving. PedIT is gemaakt door 'pedagogen'. Nog voordat de eerste code was geschreven, hebben we onze onderwijsvisie geformuleerd, namelijk:

  • Mensen leren wanneer ze andere mensen ontmoeten
  • De groep is de 'arena' van het leren
  • De groep is de 'bron' van informatie en leren
  • PedIT is een hosted omgeving
  • U kunt PedIT zelf inrichten, wij kunnen u helpen, of het geheel voor u verzorgen
  • Voor meer functionaliteiten, open de pdf
    pdf icon


Voorbeelden

Enkele voorbeelden van wat er met PedIT kan ziet u hier in de video.

PedIT in vogelvlucht op het Vimeokanaal van 12Change.

 

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?