Uw partner in online leren & samenwerken, communities en leermiddelen.
12Change maakt gebruik van diverse software en internettoepassingen en focust op producten die eenvoudig zijn in het gebruik maar toch zeer uitgebreid zijn in mogelijkheden.

Persoonlijk contact staat bij 12Change voorop. Er is een uitgebreid aanbod ondersteuningsmogelijkheden, u kunt in ieder stadium van de samenwerking persoonlijk contact met ons opnemen en we kunnen alles naar uw wensen aanpassen. We brengen graag met u samen in kaart wat voor u de beste oplossing is. Niets te veel en niets te weinig, gewoon passend!

Meer over ons weten? Vrijblijvend een offerte aanvragen? Of direct contact met ons opnemen? Kies hier de mogelijkheid die bij u past.

12Change Learning
Copinlaan 27
5242 HM Rosmalen
+31 (0) 73 5226195

 

 

Contact opnemenGraag uw voor en achternaam toevoegen
Graag aangeven voor welk bedrijf u informatie opvraagt
Graag een geldige email toevoegen
Graag aangeven waar u interesse in heeft. Meerdere antwoorden zijn mogelijk.
Neem de code uit het rechter venster over
captcha

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?