Schermafbeelding 2017 06 22 om 11.30.41Voor een Europees gesubsidieerd project hopen wij op jullie hulp in de ontdekkingsreis die we maken op zoek naar de Future Teacher 3.0 en hoe deze te worden.

Schermafbeelding 2017 06 13 om 10.59.23

Een Future Teacher Talk is een maandelijks webinar over diverse onderwerpen rondom online leren.Je kunt vooraf inschrijven en deelname is gratis!

Levina IngeYes! Ons voorstel is goedgekeurd door SURF en 23 mei is de startmiddag. We hebben er zin in, er staan mooie ontwikkelingen omtrent learning analytics gepland. 

Future Teacher 3.0 logoHet project 'The Future Teacher 3.0 as a bridge to accessible and customised adult education’ is een vanuit de Europese Unie gesubsidieerd Erasmus+ project met 4 internationale partners : POV/Toll-net (BE), 12Change Learning (NL), Norsk Nettskole (Noorwegen) en Learning Apps (UK). POV/Toll-net is de project coördinator. Het project loopt sinds september 2016 en eindigt in augustus 2019.

flipped classroom1

Durf jij de boel op zijn kop te zetten?

Op donderdag 11 mei 2017 (verplaatst van vrijdag 21 april) organiseren 12Change Learning (NL) en Toll-net (BE) samen de Future Teacher Talk (voorheen de Xerte Friday Talk). Een Future Teacher Talk is een maandelijks webinar over diverse onderwerpen rondom online leren. Iedere talk begint met een kort stukje uitleg en vervolgens laten we een gast aan het woord. Het zijn interactieve webinars waar u volop de gelegenheid krijgt om vragen te stellen. Uw hosts zijn Katrien Bernaerts en Inge Donkervoort.

Dank je wel! Aan al onze partners die het klanttevredenheidsonderzoek hebben ingevuld. 

Nieuwsbrief ontvangen?

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?