Kleine lesjes, opdrachtjes of herrineringen. Op ieder apparaat te openen en te maken, altijd en overal. Het werkt 'echt' wijst onderzoek uit.

Berliner key

Een scherp artikel van de Noor Gjermund Eikli over hoe ICT tijdens het leren niet altijd vooruitgang biedt. 'Berlin Keys' theorie. Wat doe jij met ICT? 

Demo Post

Een betrouwbare partner! 12Change werkt al jaren tot zeer grote tevredenheid met Espresso Gridpoint als private cloud leverancier.

Microles Inge Donkervoort

Dankjewel! Aan al onze partners die het klanttevredenheidsonderzoek hebben ingevuld. Zie hier de resultaten...

Demo Post

Wat is er mis met hoe het vroeger ging? Waarom moet tegenwoordig alles online? En wat schieten we op met online leren- en samenwerken?

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?