Academy

12Change verzorgt training en opleiding over (sociaal) online leren en samenwerken. Het maakt niet uit of dit nu ondersteunend, blended of volledig afstandsonderwijs betreft. 12Change onderscheidt zich door uitsluitend samen te werken met de beste trainers en online coaches. Voor bepaalde trainingen en cursussen krijgen de deelnemers een certificaat. Wij verzorgen ook lezingen en workshops.

12Change verzorgt op aanvraag regelmatig lezingen over diverse onderwerpen rondom online leren en communiceren. Denk bijvoorbeeld aan: E-learning is niet moeilijk, Flipped Classroom, Nano-leren, gebruik van digitale hulpmiddelen, etc. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Al onze trainingen worden ondersteund met een passende online omgeving, die altijd goed ontwikkeld en gebruiksvriendelijk is. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod in diverse trainingen over onze producten op verschillende niveaus voor zowel de beginnende als meer gevorderde gebruiker. Kijk hieronder voor de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen we de trainingen altijd aanpassen aan uw wensen.

Wat zijn de mogelijkheden?

E-learning & social learning
Steeds meer van onze cursisten geven aan programma's en trainingen plaats- en tijd onafhankelijk te willen volgen. Daarom bieden wij onze programma's en trainingen volledig online aan.

Blended learning
12Change zet e-learning ook in combinatie met klassikale training in. Blended learning combineert het beste van e-learning met het beste van traditionele klassikale cursus en training. Dit bespaart op het aantal klassikale dagen, terwijl toch de volledige cursusinhoud behandeld wordt.

Op locatie
Wij komen naar u toe. Een kantine of klaslokaal kan dienen als trainingsruimte. U bespaart reiskosten, weet zeker dat de training gevolgd wordt en er kunnen direct vragen worden gesteld. Training op locatie is mogelijk voor al onze producten en kan al vanaf 1 persoon tot… Voor meer informatie vraag naar de mogelijkheden.

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?