12Change Learning stelt de Xerte Online Toolkits (XOT) Speelplaats ter beschikking voor docenten, traininers en ontwikkelaars van online leermiddelen om deze software uit te kunnen proberen.


De XOT Speelplaats:

  • Voorziet in een makkelijke manier voor geïnteresseerden om de software uit te testen zonder dat u XOT hoeft te installeren.
  • Helpt u bij de beslissing of u XOT op uw eigen servers gaat installeren of bijvoorbeeld bij 12Change een account aanschaft.
  • Is altijd up to date en bevat de laatste versie van Xerte Online Toolkits.

Registratie

Via het formulier onder aan deze pagina kunt u zich registreren. Binnen 48 uur ontvangt u uw inloggegevens en kunt u XOT uit gaan proberen. Zodra u bent ingelogd vindt u rechts onderin de 'Werkplaats' o.a. een uitgebreide handleiding en een snelgids. Uw account op de XOT Speelplaats wordt na een maand gesloten en verwijderd. De leerobjecten die u in die tijd ontwikkelt kunt u exporteren naar uw eigen computer, website of XOT installatie. Deze kunt u wanneer u een eigen installatie opzet/aanschaft weer importeren.

Spelregels XOT Speelplaats

  • pdf iconData gebruik vindt plaats op basis van de ‘fair use policy’;
  • Na 30 dagen wordt het account en de leerobjecten verwijderd;
  • Er vindt geen backup plaats op deze speelplaats;
  • We behouden ons het recht voor het leerobject te verwijderen bij schending van copyright of bij gebruik van ongepaste inhoud;
  • Bij herhaling hiervan behouden we ons het recht voor de gebruiker de toegang te ontzeggen;
  • Support loopt via het forum op de Xerte Community Website (www.xerte.org.uk), hier is ook een Nederlands forum aanwezig.

Aanmelding Xerte SpeelplaatsGraag uw voor en achternaam toevoegen
Graag aangeven voor welk bedrijf u werkt
Graag een geldige email toevoegen
Neem de code uit het venster rechts over
captcharefresh

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?